Udtalelser

Jonathan Offenberg

"Jeg giver 5/5 stjerner da alt var helt perfekt. Super dygtig musiker. Kæmpe ros fra brudeparret og samtlige gæster. Kan klart anbefales."

– Morgensang

Anna Grethe Christensen

“Ved flere lejligheder har Miguel spillet trompet ved flere gudstjenester i Aal kirke. Det har været til glæde og oplivelse for menigheden hver gang. Miguel var altid godt forberedt og havde et godt samarbejde med organisten.”

– Tidligere sognepræst i Aal
Kirke Festgudstjeneste

Kurt Hedegaard

“Miguel frembringer en festlig og stemningsfyldt klang fyldt med karakter. Han forstår at omsætte hans dejlige humør og væsen til udtryksfuld musik, der er inspirerende for tilhørerne.“

– Solokoncert

Mette Friis Winther

”Vi var så heldige at blive overrasket med tonerne fra Miguel og hans trompet til vores bryllup. Det var så smukt og stemningssættende og fyldte kirken med kærlighed. Det var et godt og opkvikkende indslag i løbet af en helt traditionel kirkevielse. Miguel er professionel, talentfuld og har vores store anbefaling.”

– Bryllup

Thomas Villumsen

”Høflig, pænt klædt på, spiller godt, alt som aftalt. Meget tilfreds.”

– Morgensang

Lene & Briand Bæklund

"Vi havde den glæde at nyde Miguel Vandborgs trompetspil i anledning af den kirkelige velsignelse til vores kobberbryllup. Miguel stod selv for at lave aftaler med kirkens personale, og både vi og gæsterne nød hans fremragende trompetspil, der til fulde samlede følelser og forventninger i dagens glade stemningsunivers. Vi kan derfor varmt anbefale Miguel Vandborg til lignende arrangementer.”

– Bryllup

Claus Bjørn Nielsen

”Ved min fars begravelse deltog Miguel, som trompetist i et fantastisk samspil med kirkens organist. Miguels spil og direkte lyd var med til at løfte højtideligheden, hvilket gav mig, mine søskende og alle der deltog en mindeværdig dag. Miguels spil blev rost i høje vendinger, af alle der efterfølgende deltog i mindesamværet. Alt Miguels spil var flot, men vil dog lige nævne ”What a wonderful world” , som Miguel spillede ved udbæringen. Det var en fantastisk oplevelse og meget meget flot spillet. Tak for indsatsen. Vi har aldrig fortrudt, at vi valgte Miguel.”

– Begravelse

Julie Christensen

“Da jeg skulle lære at spille trompet på 3 mdr, som en overraskelse i forbindelse med min mands 50 års fødselsdag, fik jeg undervisning af Miguel. Han var nok den bedste lærer jeg kunne have ønsket mig. Jeg havde mine tvivl om projektet overhovedet kunne lade sig gøre. Men Miguel har en fantastisk optimisme og rolig pædagogik der muliggjorde et tilfredsstillende resultat fra min side. Og så er han jo en super dygtig og indlevende trompetist. Tak Miguel.“

– Fødselsdag

Esper Silkjær

”Miguel Vandborg har ved flere lejligheder glæde os med sit spil på trompet. Ved konfirmationsgudstjenester og kirkelige højtider har Miguel været hyret til at understøtte præ- og postludium og salmesangen med trompet. Hans måde at spille trompet på gør, at lyden ikke er skinger, men blød, rund og behagelig og samtidig sangbar. Han løfter den musikalske oplevelse til nye højder. Næste gang vi har brug for en, der kan spille trompet, er jeg ikke i tvivl om, hvem jeg vil hidkalde. Jeg giver ham mine bedste anbefalinger.”

– Sognepræst i Glostrup
Festgudstjeneste

Ib Ehlers Jørgensen

”Vi i Mørkhøj kirke har været så privilegeret ved adskillige gudstjenester for eksempel juleaften, skærtorsdagsgudstjenester og senest kirkens jubilæumsgudstjeneste at have den store fornøjelse at få lov til at nyde og lytte til Miguel Vandborgs fantastiske og enestående trompetspil; såvel salmeledsagelse som solospil. Begge dele har gjort gudstjenesterne til noget helt særligt ved på fineste vis at understøtte og løfte menighedssangen og den særlige stemning, jeg med mine ord som præst har ønsket at få frem.

Ukompliceret, med varme og intenst personligt nærvær er Miguel Vandborg trådt ind i kirkerummet og har med sit høje faglige niveau været en fantastisk samarbejds- og sparringspartner for såvel organist, sangere og præst. Menighedens feedback er, at de med Miguel Vandborgs trompetspil oplever at blive inviteret indenfor på en meget professionel og imødekommende måde således at de får lyst til og efterspørger, hvornår de igen vil kunne opleve hans trompetledsagelse. Jeg kan således kun på det aller varmeste anbefale Miguel Vandborg og hans trompetspil og ganske kort til hans fremtidige samarbejdspartnere sige: Glæd jer!”

– Festgudstjeneste

Familien Semmelroth

”Miguel var fantastisk og vi kan varmt anbefale ham! Bookede ham til vores forældres sølvbryllup og det hele spillede. Smukke sange, hjælp til teksterne og styr på traditionerne - den helt rette trompetist. Overraskede desuden vores forældre med brudevalsen, så vi tog fusen på dem til alles store glæde. Mange hilser fra familien på Chr. Havn.”

– Morgensang

Lone & Steen Weber

”Under fejringen af vores fælles 70 års fødselsdag i Ribe Fritidscenter den 5. september 2020 dukkede en velklædt og høflig ung mand helt uventet op med sin trompet og gav os og vores gæster en uforglemmelig oplevelse.

Miguel glædede os med sit smukke, afdæmpede og vellydende trompetspil sammen med den pianist, vi selv havde engageret til festen. De to havde aldrig før mødt hinanden eller øvet samspillet. Miguel spillede ligeledes til en dans udført af en danser, som han heller ikke havde øvet sammen med. Hele Miguels performance vidner om enestående professionalisme.

Vi og vores gæster kan give Miguel vores bedste anbefalinger. Han er værd at engagere!”

– 2 x 70 års fødselsdag

Lene & Poul Sørensen

"Trompetisten blæser næsten med på alt til vores bryllup.

Vores bryllup i Børsmose Kirke her først i september får sig et yderligere løft, takket være trompetisten Miguel Vandborgs professionelle trompetspil.Trompettonen slåes an fra præludiet og fortsætter til salmerne og gør det endnu mere yndigt at følges ad og indtil vi nygifte går ud til postludiet Prins Jørgens March. Og gør dagen endnu mere mindeværdig, uforglemmelig og storslået i landets 2. mindste kirke.

Vi kan varmt anbefale Miguels trompetspil til andre kommende brudepar."

– Bryllup

Che Holm

"Miguel og Marc kom og spillede til min fødselsdagsfest. De spillede lækkert Chet Baker lounge musik for mig og mine gæster til i en times tid. Alle hyggede sig gevaldigt og nød musik. Miguel & Marc får min varmeste anbefale."

– Fødselsdag på husbåd

Jakob Jørgensen

"Vi havde en fantastisk oplevelse, da Miguel spillede i kirken til vores bryllup. Fra første kontakt var Miguel både sød, entusiastisk og professionel. Meget løsningsorienteret og fuld af gode ideer. Han var hele vejen igennem nem at have kontakt med og meget dedikeret til at skabe en god oplevelse for os. Jeg vil varmt anbefale Miguel til alle, der ønsker et smukt musikalsk indslag til sin fest. Han er utrolig dygtig på trompeten og rar at have med at gøre. Han lægger nerve og sjæl i sin optræden."

– Bryllup I Frederiksberg Kirke

Gitte G. Jakobsen

"Miguel er en meget i mødekommende person og meget venlig. Vores aftale blev holdt til punkt og prikke. Selve Miguel’s optræden var i særklasse. Miguel havde tilpasset numrene efter mine ønsker. Vi havde en skøn intim koncert hjemme privat, hvor vi var 20 personer samlet. Mine varmeste anbefalinger."

– Privatkoncert til fødselsdag

Elisabeth Rosenberg

“Jeg havde hyret Miguel til at spille morgensang til mine forældres sølvbryllup efter at have hørt ham i andre sammenhænge, og han spillede som altid med fantastisk, smuk klang og stor musikalitet. Han ledte sangen med et super tempo til en mindre sangvant flok, og han vejledte desuden på forhånd om antallet af vers, som var passende at synge. Mange gæster spurgte efterfølgende ind til, hvor vi havde hyret ham fra. En rigtig dejlig oplevelse!”

– Morgensang

Johan Verner

“Miguel og Co. var super velforberedte, lød meget smukt, havde en fed energi og fungerede perfekt som morgenoverraskelse til vores forældres sølvbryllup. Vi vil til hver en tid anbefalde ham til sådanne arrangementer.”

– Morgensang

Dorthe Larsen

"Miguel Vandborg gjorde sammen med organisten hele vores elskede mors bisættelse til den smukkeste fine ceremoni. Der blev bl.a. spillet Pie Jesu af Gabriel Fauré som præludium, hvilket var en melodi hvor følelserne fik frit løb. Det var meget meget smukt. Vores sidste farvel, blev til et smukt minde, og min søster og jeg vågner stadig fyldt op af musikken.

Hele følget, ja selv kirketjeneren, roste den smukke musik. Iøvrigt var Miguel imødekommende, reel og hurtig i forhold til alle aftaler, hvilket havde en stor betydning i den svære situation."

– Begravelse

Michelle & Anton N. Dahrup

"Vi havde fornøjelse af Miguel og hans trompetspil til vores vielse og lad os bare sige at det var et af de bedste valg vi har taget! Miguel er utrolig imødekommende og sørger for at der er styr på alt fra hans del om det er ham selv eller aftaler med kirken. Han er frisk på de forslag man har og hvis man har en ekstra tilføjelse finder man sammen ud af den gode løsning.

Alt i alt var musikken på dagen utrolig smuk og noget som vi ikke havde været foruden da det var med til at gøre dagen helt perfekt!"

– Bryllup

Jytte Andersen

“Tak for dit smukke trompetspil i går - du spillede så smukt - det var med til at gøre bisættelsen til noget helt særligt - og det blev en minderig dag - vi (mine 4 børn og jeg) aldrig vil glemme.

Glædelig jul”

– Bisættelse

Jesper Clausen

"Miguel spillede meget smukt can you feel the love to night et skønt nummer af Sir Elton John. Det var til Anne og Jespers bryllup den 20.maj i Korsør. Miguel spiller med stor inderlighed og gæsterne var vilde med indslaget."

– Bryllup

Niels Riis

"De er bare gode! De kom til tiden, de spillede godt, og de var utroligt søde. Kunne ikke være bedre!"

– Morgensang

Peter Jakobsen

“Tak Miguel, Den sad lige i skabet:-)”

– Morgensang

Annette Nørregaard

"Jeg bestilte Miguel Vandborg’s musik til min datter og svigersøn’s bryllup. Jeg skulle holde en tale, hvor der til slut skulle spilles Simple the Best. Den blev leveret Så smukt af Miguel. Ligeledes må jeg sige han var fantastisk hele vejen op til. Det er ikke sidste jeg vil bestille Miguel."

– Bryllup

Helene Bull

"Dejlig musik! Meget dygtige musikere - venlige og punktlige :)"

– Morgensang

Birgit Pedersen

“Meget søde og behagelige, spillede godt.”

– Morgensang

Jenni Munk Teksiran

"Professionel, velinformerede og god musik Professionelle og dygtige musikere. Møder med godt humør og har overblik over dagens anledning. Utrolig mødestabil, velinformerede og venlige! Deres tlf. nr. er allerede givet videre til 2 fra festen, som ønskede at bruge disse musikere."

– Morgensang

Martin Teisner

"Super oplevelse! Leverede professionel og hyggelig morgenmusik til sølvbryllup."

– Morgensang

Poul Mikkelsen

“Charmerende musikere og god musik.”

– Morgensang

Heidi O. Jønsson

"Pålidelig og god kommunikation Meget tilfreds med Miguel på trompet. Han kom som aftalt og levede op til forventningerne."

– Morgensang

Tine Gabelgaard

"Klar anbefaling! En god oplevelse hele vejen igennem - God kommunikation og yderst dygtige musikanter ☺️ "

– Morgensang

Maja Nordstjerne

“Dygtige musikere! Gruppen består af to dygtige og meget behagelige musikere. Der var god dialog og service fra start, hvilket var trygt. Selve morgenmusikken var ikke for meget og ikke for lidt, men højtidelig og smuk og vigtigst af alt, var det sølvbrudeparret der var i centrum. Da de overraskede med brudevalsen, var der ikke et øje tørt, og det var klart et mindeværdigt indslag! Alle var glade - og sølvbrudeparret, meget taknemmelige. Tak for jer! 🌞”

– Morgensang

Ida Lindebæk Jasim

"Miguel gjorde en tidlig tirsdag efterårsmorgen på Frederiksberg, til det smukkeste øjeblik og et evigt minde, da han spillede til min søsters og svogers kobberbryllup. ‘I Østen stiger solen op’ var overraskelsen og Thomas Helmigs ‘Malaga’ efterfulgte, med ikke så erfarne Helmig-kendere blandt gæsterne, men med ekstra smil hos kobberbruden. Tusind tak for en fantastisk oplevelse, og for at gøre dagen helt speciel og magisk - på gensyn om 12,5 år."

– Morgensang

SIlje Langhoff Lander

“Miguel var med til at give os en fantastisk og meget unik oplevelse da vi blev viet i Kastellets kirke. Trompeten skaber utrolig meget stemning og det kan klart anbefales at booke Miguel hvis man ønsker sig en anderledes og smuk musikoplevelse under sin vielse. Miguel agerer professionelt, det var nemt at koordinere og vi følte os trygge i processen. Prisen er helt fair.”

– Bryllup

Christian Fabrin

“Friske unge gutter der spiller fantastisk. Friske yngre gutter som bidrog til god morgen, og som en lille ekstra ting tilbød at spille et lille ekstra stykke, imens folk kom ind på plads i haven efter vi havde haft det klassiske morgen trutteri til vores forældres sølvbryllup, og så er det lidt sejt af de arbejder for søværnet i det daglige.”

– Morgensang

Carla Schläger

"Super tilfreds! Super god musik og godt selskab. Stor tilfredshed fra brudeparret og gæsterne. Jeg ville klart anbefale dem."

– Morgensang

Birgitte Mehlsen

"Miguel's trompetspil var med til at gøre min mands bisættelse til noget ganske særligt og smukt. Gæsterne roste hans trompetspil, og da han spillede Only Love efter talen, blev jeg dybt berørt."

– Bisættelse

Jeanette Rosenørn Meedom

"Miguel Vandborg leverede en uforglemmelig musikoplevelse på Sofie og Maliks bryllup i de storslåede omgivelser på Koldinghus. Hans virtuositet som trompetist var en sand fornøjelse at opleve, og hans tre numre tilføjede en helt særlig stemning til begivenheden. Med sin subtile elegance og dygtige musikalitet skabte Miguel en atmosfære af romantik og højtidelighed, der passede perfekt til lejligheden. Hans evne til at trække følelser frem gennem musikken var bemærkelsesværdig, og det berørte både brudeparret og alle gæsterne dybt. Miguel toner fyldte de smukke omgivelser på Koldinghus med magi og skønhed, og det blev et bryllup, som ingen vil glemme."

– Bryllup

Ulla Lindgren

“Jeg bookede Miguel til at spille til mine venners kobberbryllup. Forinden var der god og tryg kommunikation, hvor Miguel var hurtig til at respondere. Miguel spillede fantastisk på dagen, hvilket gæsterne også kommenterede på efterfølgende. Jeg giver derfor mine varmeste anbefalinger!"

– Morgensang

Birgitte Mehlsen

"Miguel's trompetspil var med til at gøre min mands bisættelse til noget ganske særligt og smukt. Gæsterne roste hans trompetspil, og da han spillede Only Love efter talen, blev jeg dybt berørt."

– Bisættelse

Jeanette Rosenørn Meedom

"Miguel Vandborg leverede en uforglemmelig musikoplevelse på Sofie og Maliks bryllup i de storslåede omgivelser på Koldinghus. Hans virtuositet som trompetist var en sand fornøjelse at opleve, og hans tre numre tilføjede en helt særlig stemning til begivenheden. Med sin subtile elegance og dygtige musikalitet skabte Miguel en atmosfære af romantik og højtidelighed, der passede perfekt til lejligheden. Hans evne til at trække følelser frem gennem musikken var bemærkelsesværdig, og det berørte både brudeparret og alle gæsterne dybt. Miguel toner fyldte de smukke omgivelser på Koldinghus med magi og skønhed, og det blev et bryllup, som ingen vil glemme."

– Bryllup

Scroll to Top

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@trompetsolisten.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Miguel Vandborg
Telefon: 22 51 69 50
Email: kontakt@trompetsolisten.dk

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.